Mesin Produksi Chapati Line CPE-800

Rincian Teknis

Foto Rinci

Proses Produksi

Enquiry

Mesin Produksi Chapati Line CPE-800

Spesifikasi Mesin:

Ukurane  (L) 22,510mm * (W) 1,820mm * (H) 2,280mm
Listrik  3 Tahap, 380V, 50Hz, 80kW
Kapasitas  3.600-8,100 (pcs / jam)
Model No. CPE-800
Ukuran pencet 80 * 80 cm
Oven Telung level
Adhem 9 level
Counter Stacker 2 baris utawa 3 baris
Lamaran Tortilla, Roti, Chapati, Burrito

 

Chapati (utawa cara liyane dieja chapatti, chappati, chapathi, utawa chappathi, uga dikenal minangka roti, rotli, safati, shabaati, phulka lan (ing Maladewa) roshi, minangka roti lapis tanpa ragi sing asale saka benua India lan pokok ing India, Nepal, Bangladesh , Pakistan, Sri Lanka, Afrika Wétan, Semenanjung Arab lan Karibia. Chapatis digawe saka glepung gandum sing dikenal minangka atta, dicampur adonan karo banyu, minyak lan uyah opsional ing piranti  campuran sing diarani parat, lan dimasak ing tava (wajan datar).
Iki minangka panganan umum ing anak bawana India uga ing antarane wong-wong asing saka bawana India ing saindenging jagad.

Umume chapati saiki diproduksi kanthi pers panas. Pangembangan pers panas Flatbread minangka salah sawijining keahlian inti saka ChenPin. Roti pencet panas luwih alus ing tekstur permukaan lan luwih gampang digulung tinimbang chapati liyane.

Suwe-suwe panjaluk pelanggan kanggo asil produksi sing luwih dhuwur dadi Model CPE-800.
■ Kapasitas Model CPE-800: Pencet 12 lembar 6 Inci, 9 pcs 10 Inci lan 4 pcs 12 Inch sing mlaku ing 15 siklus per menit.
■ Kontrol posisi produk sing unggul sajrone meksa nambah konsistensi produk nalika nyilikake sampah.
■ Kontrol suhu independen kanggo piring panas ndhuwur lan ngisor
■ conveyor ball adonan: Jarak antarane bal adonan kanthi otomatis dikontrol dening sensor lan 4 baris, 3 panah lan 3 konektor larik miturut ukuran produk sampeyan.
■ Gampang, luwih cepet lan trep kanggo ngganti sabuk conveyor Teflon.
■ Sistem pandhuan otomatis kanggo conveyor Teflon penet panas.
■ Ukuran: oven 4,9 meter dawa lan 3 level sing bakal nambah panggang tortilla ing loro-lorone.
■ tahan panas awak oven. Api burner independen lan volume kontrol gas.
■ Sistem pendinginan: Ukuran: 6 meter dawa lan 9 level sing menehi luwih akeh wektu adhem kanggo tortilla sadurunge dikemas. Dilengkapi kontrol kecepatan variabel, drive independen, pandhuan alignment lan manajemen udara.
■ Ngumpulake tumpukan chapati lan mindhah chapati ing siji file kanggo menehi kemasan. Bisa maca potongan produk. Dilengkapi karo sistem pneumatik lan hopper digunakake kanggo ngontrol gerakan produk kanggo nglumpukake nalika numpuk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita