Mesin Line Produksi Pie & Quiche

Rincian Teknis

Foto rinci

Proses Produksi

Nakoni, nyelidiki

CPE-3100 Line Produksi Pie Kacang Otomatis

Spesifikasi Mesin:

Ukuran

Aku (L)18.588mm * (W)3.145mm * (H)1.590mm

II (L)8.720mm * (W)1.450mm * (H)1.560mm

Listrik

3 Phase, 380V, 50Hz, 12kW

Aplikasi

Maca Kacang Pie, Apple Pie, Taro Pie

Kapasitas

14.000 (pcs / jam)

Bobot pie

50 (g/pc)

Model No.

CPE-3100

Proses Produksi:

Panganan sing diprodhuksi dening mesin iki:

Kacang Merah / Apple Pie

Pie kacang abang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Adonan Trans Conveyor
    Sawise nyampur adonan, banjur diselehake ing sabuk conveyor lan pindhah menyang bagean sabanjure ing baris i., e rollers sheet terus.

    1. Adonan Trans Conveyor

    2. Roller sheeting terus-terusan
    Sheet saiki proses ing rollers sheet iki.Roller iki nambah adonan gluten nyebar lan nyampur.

    2. Roller sheeting terus-terusan

    3. Adonan sheet Extending conveyor
    Kene Adonan wis ekstensif ngluwihi menyang sheet tipis.Lan banjur ditransfer menyang unit produksi sabanjure baris produksi.

    3. Adonan sheet Extending conveyor

    4. Mesin Isi
    ■ Isi pie dicelupake ing kulit adonan ngisor kue.
    ■ Terus-terusan, ora terus-terusan utawa ing bintik-bintik - isi mulai saka alus lan krim nganti padhet dilebokake ing lembaran adonan ing siji nganti enem larik.Malah filings angel kayata daging lan sayuran bisa diproses alon-alon tanpa crushing.Iku cepet lan gampang kanggo ngresiki.

    4. Mesin ngisi

    5. Adonan numpuk
    ■ Sawise mixer wis dropped ing kulit ngisor banjur miwiti nutupi (numpuk) lapisan ing mixer lan kulit ngisor.
    ■ Sampeyan ngethok lembaran adonan kanthi dawa ing pirang-pirang jalur.Isi diselehake ing saben strip kapindho.Ora perlu toboggan kanggo nyelehake siji strip ing ndhuwur liyane.Strip kapindho kanggo roti sandwich kanthi otomatis digawe dening baris produksi sing padha.Strip kasebut banjur dipotong silang utawa dicap dadi bentuk.

    5. Numpuk adonan

    6. Molding lan vertikal cutter
    Pie mbentuk / ngecor lan nglereni rampung ing unit iki.

    6. Molding lan vertikal cutter

    7. Ngatur otomatis
    Kene sawise nglereni pie banjur kanthi otomatis ngatur dening bantuan saka mesin tray ngatur otomatis.

    7. Ngatur otomatis

    ChenPin meh ora ana watesan babagan produksi kue utawa pai kanthi otomatis.Apa dilipat, digulung, diisi utawa disiram - ing garis dandanan ChenPin, kabeh jinis adonan bisa diproses kanggo nggawe barang panggang sing apik banget.
    ChenPin nawakake macem-macem aksesoris.Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo gawé pilihan lengkap pastries - gampang banget, karo kualitas konsisten dhuwur.Desain teknik inovatif ngidini sampeyan ngalih kanthi cepet saka siji jajanan menyang sabanjure.Tetep fleksibel kanthi macem-macem produk nggunakake macem-macem pemotong utawa isi liyane, sing bakal nggawe pelanggan seneng lan nambah dodolan

    Proses produksi

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk