Kabar Perusahaan

  • Lini produksi kanthi otomatis populer kanggo tortilla

    Ing skala global, panjaluk tortilla Meksiko njeblug.Kanggo nyukupi kabutuhan panas iki lan ningkatake efisiensi produksi .Mesin Pangan Chenpin wis ngembangake CPE-800, garis produksi tortilla kanthi otomatis sing bisa nyedhiyakake ...
  • Lini Produksi Pangan Puff Pastry Otomatis

    Lini Produksi Pangan Puff Pastry Otomatis

    Akeh pelanggan nelpon kita liwat situs web kita kanggo takon babagan rahasia transformasi fleksibel lan ramping lan desain garis produksi panganan puff pastry, mula dina iki editor Chenpin bakal nerangake rahasia transformasi fleksibel lan ramping lan desain t...
  • Pameran Baking Internasional 19th 2016 Ing China

    Pameran Baking Internasional 19th 2016 ing China……
  • Lini Produksi roti Ciabatta/Baguette otomatis

    Akeh pelanggan nggunakake situs web kita kanggo takon babagan bahan sing digunakake kanggo jalur produksi Baguette Prancis, mula dina iki editor Chenpin bakal nerangake bahan sing digunakake kanggo jalur produksi Baguette Prancis.1. Pilihan glepung: 70% glepung dhuwur + 30% glepung kurang, kekuatan gluten standar ...
  • Lini Produksi roti Ciabatta/Baguette otomatis

    Akeh pelanggan nggunakake situs web kita kanggo takon babagan standar tandha 5S lan manajemen label baris produksi roti Baguette Prancis.Dina iki, editor Shanghai Chenpin bakal nerangake standar tandha 5S lan manajemen label baris produksi roti Baguette Prancis.1 Akses darat...
  • Mesin Lini Produksi Churros

    Akeh pelanggan nggunakake situs web kita kanggo nelpon limang jinis metode pencegahan kesalahan kanggo garis produksi adonan goreng, dadi dina iki editor Chenpin bakal nerangake limang jinis metode pencegahan kesalahan kanggo jalur produksi churros.Lima jinis cara nyegah kesalahan: 1).Otomatis...
  • Lini Produksi Pangan Puff Pastry Otomatis

    Akeh pelanggan nelpon kita liwat situs web kita kanggo takon babagan ringkesan kompilasi mesin lini produksi puff pastry, dadi dina iki editor Chenpin bakal nerangake ringkesan kompilasi mesin lini produksi puff pastry.Tujuan: Kanggo ngrampungake masalah kanthi sistematis ing ...
  • Babagan produksi imbangan kanthi garis Tortilla Otomatis

    Akeh pelanggan nggunakake situs web kita kanggo nelpon kanggo takon babagan imbangan jalur produksi tortilla, mula dina iki editor Chenpin bakal nerangake keseimbangan garis produksi tortilla.Alesan kenapa garis perakitan nduweni vitalitas sing kuat amarga nyadari segmentasi kerja.Ing ...
  • 2016 Pameran panggang Internasional China kesembilan belas

    2016 Pameran panggang Internasional China kaping sangalas……
  • Ngomong babagan jurang antarane industri mesin panganan China lan jagad iki

    Analisis pangembangan industri mesin panganan negaraku ing taun-taun pungkasan Pembentukan industri mesin panganan negaraku ora suwe banget, dhasare rada ringkih, kekuwatan riset teknologi lan ilmiah ora cukup, lan pangembangane relatif ...
  • Napa perusahaan kita kudu nambah daya saing produk

    Yagene kita kudu ngutamakake inovasi produk ing masyarakat saiki?Iki minangka masalah sing kudu dipikirake dening akeh perusahaan.Saiki, akeh perusahaan sing berorientasi pertumbuhan domestik njelajah inovasi produk.Bentuk, fungsi lan titik adol produk luwih akeh ...
  • Pabrik mesin pizza kanthi otomatis

    Mesin pizza kanthi otomatis-Chenpin Food Machinery Co., Ltd. Kabeh produk bakal diuji sadurunge ninggalake pabrik kanggo njamin kinerja sing dipercaya.Urip layanan normal bisa nganti 10 taun.Mesin duwe kabeh inovasi teknologi.Nganyari mesin mung bisa kanthi otomatis lan gampang ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2