Вести за компанијата

 • Линија за производство на храна за автоматско лиснато тесто

  Линија за производство на храна за автоматско лиснато тесто

  Многу клиенти ни се јавуваат преку нашата веб-страница за да се распрашаат за тајните на флексибилната и чиста трансформација и дизајнот на линијата за производство на храна за лиснато тесто, па затоа денес уредникот на Ченпин ќе ги објасни тајните на флексибилната и чиста трансформација и дизајнот на храната за лиснато тесто производство ...
 • 19-та меѓународна изложба за печење во Кина 2016 година

  19-та меѓународна изложба за печење во Кина 2016
 • Автоматска линија за производство на леб Ciabatta / Baguette

  Многу клиенти ја користат нашата веб-страница за да се распрашаат за материјалите што се користат за производната линија на француски Багет, па затоа денес уредникот на Ченпин ќе ги објасни материјалите користени за производната линија на француската Багета. 1. Избор на брашно: 70% високо брашно + 30% ниско брашно, стандардна јачина на глутен ...
 • Автоматска линија за производство на леб Ciabatta / Baguette

  Многу клиенти ја користат нашата веб-страница за да се распрашаат за стандардот за означување 5S и управувањето со етикетата на производната линија за леб во француски Багет. Денес, уредникот на Шангај Ченпин ќе го објасни стандардот за означување 5S и управувањето со етикетата на производната линија за леб во француски Багет. 1 Приземен пристап ...
 • Машина за производство на линија Churros

  Many customers use our website to call the five types of error prevention methods for the fried dough stick production line, so today the editor of Chenpin will explain the five types of error prevention methods for the churros production line. Five types of error prevention methods: 1).Automati...
 • Линија за производство на храна за автоматско лиснато тесто

  Многу клиенти ни се јавуваат преку нашата веб-страница за да се распрашаат за резимето за компилација на машината за производство на лиснато тесто, па затоа денес уредникот на Ченпин ќе го објасни резимето за компилација на машината за производство на лиснато тесто. Цел: систематски да ги среди проблемите пронајдени во ...
 • За производството на рамнотежа од автоматската линија на тортилја

  Многу клиенти ја користат нашата веб-страница за да се јават за да се распрашаат за билансот на производната линија на тортилја, па затоа денес уредникот на Ченпин ќе го објасни балансот на производната линија на тортилја. Причината зошто монтажната линија има силна виталност е затоа што ја реализира сегментацијата на работата. Во ...
 • 2016 година деветнаесеттата Кина Меѓународна изложба за печење

  2016 година, деветнаесеттата меѓународна изложба на Кина за печење
 • Зборувајќи за јазот помеѓу индустријата за производство на храна во Кина и светот

  Анализа на развојот на индустријата за храна во мојата земја во последниве години Формирањето на индустријата за храна во мојата земја не е многу долго, основата е релативно слаба, технологијата и јачината на научното истражување се недоволни, а неговиот развој е релативно ...
 • Зошто нашата компанија треба да ја подобри својата конкурентност на производот

  Зошто треба да и придаваме значење на иновациите на производите во денешното општество? Ова е проблем за кој треба да размислуваат многу претпријатија. Во моментов, многу домашни претпријатија насочени кон раст истражуваат иновации во производот. Формата, функцијата и продажната точка на производите се повеќе и повеќе не ...
 • Производител на целосно автоматска машина за пица

  Целосно автоматска машина за пица-Chenpin Food Machinery Co., Ltd. Сите производи ќе бидат тестирани пред да ја напуштат фабриката за да обезбедат сигурни перформанси. Нормалниот век на траење може да достигне 10 години. Машината ги има сите технолошки иновации. Ажурирањата на машината можат да бидат само целосно автоматизирани и лесно ...
 • Производител на линија за производство на автоматски црвен грав / пита со јаболка

  Општ процес на проток на производи од производната линија на црвен грав / пита од јаболка: Миксер - мешање тесто - Ферментација - CPE-3100 - испорака на тесто - обликување на тесто од горниот и долниот прашина - валање и разредување - горен и долен прашина - лист за тесто Прскање на тестото Shee ...
12 Следно> >> Страна 1/2