НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Автоматска линија за производство на тортилја

Автоматска линија за производство на тортилја

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на Лача Парата

Автоматска линија за производство на Лача Парата

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на пица

Автоматска линија за производство на пица

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на леб Ciabatta / Baguette

Автоматска линија за производство на леб Ciabatta / Baguette

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска машина за производство на ламинатор за тесто

Автоматска машина за производство на ламинатор за тесто

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на крупни крепи

Автоматска линија за производство на крупни крепи

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на пита со грав

Автоматска линија за производство на пита со грав

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Автоматска линија за производство на пита со спирала

Автоматска линија за производство на пита со спирала

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

РЕШЕНИЕ ЗА ХРАНА

ЗА & ВЕСТИ

новости1

ЗА НАС

ChenPin е професионален производител на машини за автоматска храна за производи поврзани со тесто, како што се: Тортила / Роти / Чапати, Лаша Парата, Круп креп, Леб од багета / Сиабата, Лиснато тесто, Кроасан, Јајце курва, Палмиер. Одржувајќи ги меѓународните стандарди, успешно се здоби со сертификација за меѓународен систем за квалитет ISO9001.

Автоматска линија за производство на Лача Парата - машина за храна ChenPin
Оваа целосно автоматска линија за производство на лача е развиена и произведена од Chenpin Food Machinery Co., Ltd. Параметри на машината: должина 25300 * ширина 1050 * висина 2400мм Производен капацитет: ...
Линија за производство на храна за автоматско лиснато тесто
Многу клиенти ни се јавуваат преку нашата веб-страница за да се распрашаат за тајните на флексибилната и чиста трансформација и дизајнот на линијата за производство на храна од лиснато тесто, па денес уредникот на Ченпин ќе ...

НАШИОТ КОРИСНИК

  • 1604623462
  • 1604623509
  • 1525223640
  • 1525223661
  • 1602813635
  • 1525223709
  • 1525223731
  • 1525223765
  • 1525223798
  • 1525223613