PRODUK KAMI

Leyuran dahareun

Ngeunaan & wartos

warta1

TENTANG KAMI

ChenPin mangrupikeun produsén mesin kadaharan otomatis profésional pikeun produk adonan sapertos: Tortilla / Roti / Chapati, Lacha Paratha, Round crepe, Baguette / Ciabatta roti, Puff pastry, Croissant, Egg tart, Palmier.Ngajaga standar internasional éta parantos suksés nampi sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001.

Dina skala global, paménta pikeun tortilla Méksiko ngabeledug.Dina raraga minuhan paménta panas ieu sareng ningkatkeun efisiensi produksi .Chenpin Food Mesin geus ngembangkeun CPE-800, a pinuh aut ...
Baking gampang pikeun jalma sibuk naékna siap masak pizza
Produk siap masak laun-laun asup ka mata umum, kalayan rupa-rupa produk anu nembé diluncurkeun muncul hiji-hiji.Sareng diantarana, pizza siap tuang seueur dipikacinta ku kontra ...

PELANGGAN KAMI

  • 1604623462
  • 1604623509
  • 1525223640
  • 1525223661
  • 1602813635
  • 1525223709
  • 1525223765
  • 1525223798
  • 1525223613
  • 236716085271fc247cf2355f15640bc
  • 2e7dce8d7601ac785e2f63601bdc641