PRODUK KAMI

Garis Produksi Tortilla Otomatis

Garis Produksi Tortilla Otomatis

Detil langkung seueur
Garis Produksi Lacha Paratha Otomatis

Garis Produksi Lacha Paratha Otomatis

Detil langkung seueur
Garis Produksi Pizza Otomatis

Garis Produksi Pizza Otomatis

Detil langkung seueur
Lini Produksi Roti Ciabatta / Baguette Otomatis

Lini Produksi Roti Ciabatta / Baguette Otomatis

Detil langkung seueur
Mesin Line Produksi Laminator Adonan Otomatis

Mesin Line Produksi Laminator Adonan Otomatis

Detil langkung seueur
Garis Produksi Round Round Otomatis

Garis Produksi Round Round Otomatis

Detil langkung seueur
Jalur Produksi Pie Bean Otomatis

Jalur Produksi Pie Bean Otomatis

Detil langkung seueur
Garis Produksi Pie Spiral Otomatis

Garis Produksi Pie Spiral Otomatis

Detil langkung seueur

SOLUSI MAKANAN

Ngeunaan & BERITA

berita1

TENTANG KAMI

ChenPin mangrupikeun produsen mesin kadaharan otomatis propésional pikeun produk anu aya hubunganana sareng adonan sapertos: Tortilla / Roti / Chapati, Lacha Paratha, Round crepe, roti Baguette / Ciabatta, Puff pastry, Croissant, Endog tart, Palmier. Ngajaga standar internasional éta parantos hasil kéngingkeun sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001.

Garis Produksi Lacha Paratha Otomatis- Mesin Pangan ChenPin
Baris produksi lacha pinuh otomatis ieu dikembangkeun sareng didamel ku Chenpin Food Machines Co., Ltd. Parameter mesin: panjang 25300 * lebar 1050 * jangkungna 2400mm Kapasitas produksi: ...
Garis Produksi Pangan Pastry Otomatis
Seueur nasabah nyauran kami ngalangkungan halaman wéb urang pikeun naroskeun rahasia transformasi fléksibel sareng langsing sareng desain garis produksi pangan pastry puff, janten dinten ayeuna redaksi Chenpin bakalan ...

PELANGGAN URANG

  • 1604623462
  • 1604623509
  • 1525223640
  • 1525223661
  • 1602813635
  • 1525223709
  • 1525223731
  • 1525223765
  • 1525223798
  • 1525223613