Mesin Burrito Production Line CPE-800

  • Mesin Burrito Production Line CPE-800

    Mesin Burrito Production Line CPE-800

    Burrito mangrupikeun asakan dina asakan Méksiko sareng Tex-Mex anu diwangun ku tortilla tipung dibungkus kana bentuk silinder anu disegel di sakuliling sababaraha bahan. Tortilla sakapeung hampang dipanggang atanapi dikukus pikeun ngalemeskeunana, ngajantenkeun langkung pliable, sareng ngantepkeun pikeun nuturkeun dirina. nalika dibungkus. No Model: CPE-800 tiasa dianggo pikeun kapasitas produksi 10.000-3.600 pcs / jam salami 6 dugi 12 Inci Burritos.