Машина за производство на линија Burrito CPE-800

  • Машина за производство на линија Burrito CPE-800

    Машина за производство на линија Burrito CPE-800

    Бурито е јадење во мексиканската и во Tex-Mex кујната која се состои од тортилја од брашно завиткана во запечатена цилиндрична форма околу разни состојки. Тортилата понекогаш е лесно на скара или се бари на пареа за да ја омекне, да ја направи поластична и да дозволи да се лепи сама за себе кога е завиткано. Број на модел: CPE-800 погоден за производствен капацитет 10 000-3,600 парчиња / час за 6 до 12 инчи Бурито.