PRODUKTET TONA

Linja automatike e prodhimit të Tortilës

Linja automatike e prodhimit të Tortilës

MË SHUMË DETAJE
Linja Automatike e Prodhimit Lacha Paratha

Linja Automatike e Prodhimit Lacha Paratha

MË SHUMË DETAJE
Linja automatike e prodhimit të picave

Linja automatike e prodhimit të picave

MË SHUMË DETAJE
Linja automatike e prodhimit të bukës Ciabatta / Baguette

Linja automatike e prodhimit të bukës Ciabatta / Baguette

MË SHUMË DETAJE
Makinë automatike e linjës së prodhimit të laminatorit të brumit

Makinë automatike e linjës së prodhimit të laminatorit të brumit

MË SHUMË DETAJE
Linja automatike e prodhimit të rrumbullakët

Linja automatike e prodhimit të rrumbullakët

MË SHUMË DETAJE
Linja automatike e prodhimit të byrekut

Linja automatike e prodhimit të byrekut

MË SHUMË DETAJE
Linja automatike e prodhimit të byrekut spiral

Linja automatike e prodhimit të byrekut spiral

MË SHUMË DETAJE

ZGJIDHJA E USHQIMIT

POUR & LAJME

lajmet1

RRETH NESH

ChenPin është prodhues profesional i makinës ushqimore automatike për produktet e lidhura me brumin si: Tortilla / Roti / Chapati, Lacha Paratha, Krepë e Rrumbullakët, Bukë Baguette / Ciabatta, Pmbëlsira, Croissant, Tartilla Veza, Palmier. Duke ruajtur standardet ndërkombëtare, ajo ka marrë me sukses certifikimin e sistemit ndërkombëtar të cilësisë ISO9001.

Linja e Prodhimit Automatik Lacha Paratha- Makineri Ushqimore ChenPin
Kjo linjë automatike e prodhimit të laçës është zhvilluar dhe prodhuar nga Chenpin Food Machinery Co, Ltd Parametrat e makinës: gjatësia 25300 * gjerësia 1050 * lartësia 2400 mm Kapaciteti i prodhimit: ...
Linja e prodhimit të ushqimit me ëmbëlsira automatike
Shumë klientë na telefonojnë përmes faqes sonë të internetit për të pyetur në lidhje me sekretet e transformimit fleksibël dhe të dobët dhe dizajnin e linjës së prodhimit të ushqimit të ëmbëlsirave, kështu që sot redaktori i Chenpin do të ...

KLIENTI TON

  • 1604623462
  • 1604623509
  • 1525223640
  • 1525223661
  • 1602813635
  • 1525223709
  • 1525223731
  • 1525223765
  • 1525223798
  • 1525223613