Makinë e linjës së prodhimit me shtresa CPE-3000L / Lacha Paratha

  • Roti canai Paratha Makina e Linjës së Prodhimit CPE-3000L

    Roti canai Paratha Makina e Linjës së Prodhimit CPE-3000L

    Roti canai ose roti chenai, i njohur gjithashtu si roti cane dhe roti prata, është një pjatë me bukë të sheshtë me ndikim indian që gjendet në disa vende të Azisë Juglindore, përfshirë Brunei, Indonezia, Malajzia dhe Singapori. Roti canai është një pjatë e famshme për mëngjes dhe meze të lehtë në Malajzi, dhe një nga shembujt më të famshëm të kuzhinës indiane Malajziane. Linja e prodhimit paratha ChenPin CPE-3000L bën paratha roti canai me shtresa.