Lajmet e Kompanisë

 • Linja e prodhimit të ushqimit me ëmbëlsira automatike

  Linja e prodhimit të ushqimit me ëmbëlsira automatike

  Shumë klientë na telefonojnë përmes faqes sonë të internetit për të pyetur në lidhje me sekretet e transformimit fleksibël dhe të dobët dhe dizajnit të linjës së prodhimit të ushqimit të ëmbëlsirave, kështu që sot redaktori i Chenpin do të shpjegojë sekretet e transformimit dhe dizajnit fleksibël dhe të dobët të ushqimit të ëmbëlsirave. prodhim ...
 • Ekspozita Ndërkombëtare e Pjekjes e 19-të 2016 në Kinë

  Ekspozita Ndërkombëtare e Pjekjes 2016 në Kinë 19th
 • Linja e prodhimit të bukës automatike Ciabatta / Baguette

  Shumë klientë përdorin faqen tonë të internetit për të pyetur në lidhje me materialet e përdorura për linjën franceze të prodhimit Baguette, kështu që sot redaktori i Chenpin do të shpjegojë materialet e përdorura për linjën prodhuese Franceze Baguette. 1. Zgjedhja e miellit: 70% miell i lartë + 30% miell i ulët, forca standarde e glutenit ...
 • Linja e prodhimit të bukës automatike Ciabatta / Baguette

  Shumë klientë përdorin faqen tonë të internetit për të pyetur në lidhje me standardin e shënjimit 5S dhe menaxhimin e etiketave të linjës së prodhimit të bukës Franceze Baguette. Sot, redaktori i Shanghai Chenpin do të shpjegojë standardin e shënjimit 5S dhe menaxhimin e etiketave të linjës së prodhimit të bukës Franceze Baguette. 1 Hyrje në tokë ...
 • Churros makina e linjës së prodhimit

  Many customers use our website to call the five types of error prevention methods for the fried dough stick production line, so today the editor of Chenpin will explain the five types of error prevention methods for the churros production line. Five types of error prevention methods: 1).Automati...
 • Linja e prodhimit të ushqimit me ëmbëlsira automatike

  Shumë klientë na telefonojnë përmes faqes sonë të internetit për të pyetur në lidhje me përmbledhjen e përpilimit të makinës së linjës së prodhimit të ëmbëlsirave, kështu që sot redaktori i Chenpin do të shpjegojë përmbledhjen e përpilimit të makinës së linjës së prodhimit të ëmbëlsirave. Qëllimi: Të zgjidhen sistematikisht problemet e gjetura në ...
 • Rreth prodhimit të bilancit nga linja Automatike Tortilla

  Shumë klientë përdorin faqen tonë të internetit për të thirrur për të pyetur në lidhje me bilancin e linjës së prodhimit të tortilës, kështu që sot redaktori i Chenpin do të shpjegojë bilancin e linjës së prodhimit të tortilës. Arsyeja pse linja e montimit ka vitalitet të fortë është sepse ajo realizon segmentimin e punës. Në ...
 • 2016 Ekspozita e nëntëmbëdhjetë Ndërkombëtare e Pjekjes së Kinës

  2016 Ekspozita e nëntëmbëdhjetë Ndërkombëtare e Pjekjes së Kinës
 • Duke folur për hendekun midis industrisë së makinerive ushqimore të Kinës dhe botës

  Analiza e zhvillimit të industrisë së makinerive ushqimore të vendit tim në vitet e fundit Formimi i industrisë së makinerive ushqimore të vendit tim nuk është shumë i gjatë, themeli është relativisht i dobët, forca e teknologjisë dhe kërkimit shkencor është e pamjaftueshme, dhe zhvillimi i tij është relativisht ...
 • Pse duhet që kompania jonë të përmirësojë aftësinë konkurruese të produktit

  Pse duhet t'i kushtojmë rëndësi inovacionit të produktit në shoqërinë e sotme? Ky është një problem për të cilin shumë ndërmarrje duhet të mendojnë. Aktualisht, shumë ndërmarrje të orientuara drejt rritjes ekonomike po eksplorojnë inovacionin e produkteve. Forma, funksioni dhe pika e shitjes së produkteve janë gjithnjë e më shumë ne ...
 • Prodhuesi plotësisht automatik i makinës për pica

  Makinë plotësisht automatike për pica-Chenpin Food Machinery Co, Ltd Të gjitha produktet do të testohen para se të largohen nga fabrika për të siguruar një performancë të besueshme. Jeta normale e shërbimit mund të arrijë 10 vjet. Makineria ka të gjitha risitë teknologjike. Përditësimet e makinës mund të automatizohen plotësisht dhe lehtësisht ...
 • Prodhuesi i linjës automatike të prodhimit të fasuleve të kuqe / byrek me mollë

  Procesi i përgjithshëm i rrjedhës së produkteve të linjës së prodhimit të Red Bean / Apple Pie: Mikser - përzierja e brumit - Fermentimi - CPE-3100 - shpërndarja e brumit - formimi i brumit pluhurimi në pjesën e sipërme dhe të poshtme - rrotullimi dhe rrallimi - pluhurimi i sipërm dhe i poshtëm - fleta e brumit Spërkatja në brumë shee ...
12 Tjetra> >> Faqja 1/2