Makina e linjës së prodhimit Tortilla CPE-800

  • Makina e linjës së prodhimit Tortilla CPE-800

    Makina e linjës së prodhimit Tortilla CPE-800

    Tortillat e miellit janë prodhuar prej shekujsh dhe janë bërë të njohura në mbarë globin.Tradicionalisht, tortillat janë konsumuar në ditën e pjekjes.Prandaj, nevoja për linjën e prodhimit të tortillave me kapacitet të lartë është rritur.Prandaj, ChenPin linjë automatike tortilla Nr Modeli: CPE-800 i përshtatshëm për kapacitetin e prodhimit 10,000-3,600 copë/orë për tortilla 6 deri në 12 Inç.