Brumë sfoliat

1576033401

Brumë sfoliat

Të freskëta janë karakteristikat e Kullës së Pishave,

një shumëllojshmëri arrash të ndërthurura midis tyre,

dhe një hierarki të qartë.Çokollatë e bardhë me tortë me shtresë të freskët,

shija e parë e ëmbëlsisë së pasur me çokollatë, dhe tortës, e ëmbël ashtu siç duhet.

1576033420770209

Makineri për prodhimin e këtij ushqimi


Koha e postimit: Shkurt-05-2021