Krep i rrumbullakët

1576028914

Krep i rrumbullakët

    Mëngjesi për veten dhe familjen tuaj për të përgatitur një rrotull omëletë mbi një shumëllojshmëri mbushjesh të shijshme,

ushqyerja natyrale e përditshme, jetë e shëndetshme.

1576028744966830
1576028902911408

Makineri për prodhimin e këtij ushqimi


Koha e postimit: Shkurt-05-2021