Mea'ai mua'i: o le ala i le lumana'i e fa'afetaui ai le fa'aonaponei o taumafa

O mea'ai mua'i fa'atatau i mea'ai e fa'agaioia ma fa'apipi'iina i se faiga, e mafai ai ona vave saunia pe a mana'omia. O fa'ata'ita'iga e aofia ai falaoa na mua'i faia, keke tart fuamoa, panikeke e fai i lima, ma pizza. O mea'ai mua'i e le gata e umi lona ola, ae fa'apea fo'i faigofie mo le teuina ma felauaiga.

预制披萨图1

I le 2022, o le tele o le maketi o meaʻai a Saina ua oʻo atu i le 5.8 piliona US tala, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 19.7% mai le 2017 i le 2022, e faʻaalia ai o le a ulu atu le fale gaosi meaʻai i le tiliona-yuan i nai isi. tausaga. O lenei tuputupu aʻe taua e mafua ona o ni mea autu se lua: tagata faʻatau' tulituliloaina o le faʻafaigofie ma le suamalie, ma le faʻaleleia o atinaʻe' manaʻomia faanatinati mo le tau pulea ma le faʻaleleia lelei.

E ui lava o le atinaʻeina o le gaosiga o meaʻai na saunia muamua e vave tele, o loʻo i ai pea le alamanuia i le vaitau o le totoina o maketi. I le tulaga o loʻo i ai nei, o loʻo faʻatumauina pea le faʻatauga autu i le maketi B, ae o le taliaina o le muaʻi saunia. mea'ai e tagata fa'atau C-end o lo'o maualalo pea. O le mea moni, i le taimi nei e uiga i le 80% o mea'ai na saunia muamua o lo'o fa'aaogaina i atina'e B-mu'u po'o fa'alapotopotoga, ma e na'o le 20% o mea'ai na saunia muamua e ulufale atu i taumafa masani a le aiga.

披萨图3

Ona o le saoasaoa tele o le olaga faʻaonaponei, ua faasolosolo malie lava ona faʻateleina le taliaina e tagata faʻatau i meaʻai na saunia muamua. fa'asoa o mea'ai na saunia muamua i luga o le laulau 'aiga o le afiafi a le aiga e mafai ona o'o atu i le 50%, lea e tutusa lelei ma le B-mu'u, ma e mafai fo'i ona maualuga teisi atu nai lo le C-end. le alamanuia taumafa mua'i saunia ma tu'uina atu i tagata fa'atau le sili atu ona suamalie ma faigofie mea'ai na saunia muamua.

葱油饼

E ui lava i faʻamoemoega faʻamoemoe o le alamanuia o meaʻai na saunia muamua, o loʻo feagai pea ma luʻitau ma tulaga lamatia. mea moni faanatinati.I le soʻotaga o le fefiloi, tulaʻi, tipi, afifiina, faʻamalo vave, faʻataʻitaʻiga, ma isi mea, ua faʻataunuʻuina atoatoa le faʻaogaina o le faʻaogaina. ae ia aloese foi mai faafitauli o le tumama ma le saogalemu e mafua mai i le tele o galuega tusilima, faʻamautinoaina le pulea lelei o oloa.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻatau mo le faʻaogaina ma le suamalie, faʻapea foʻi ma le manaʻoga mo le faʻaleleia o pisinisi mo le faʻaleleia lelei, o le maketi o meaʻai na saunia muamua o le a sili atu le atinaʻe avanoa.

2370-A


Taimi meli: Nov-09-2023