Автоматска производна линија Лача Парата- машина за храна ChenPin

Оваа целосно автоматска производна линија за лача е развиена и произведена од Chenpin Food Machinery Co., Ltd.

1592375942943117

Параметри на машината:должина 25300*ширина 1050*висина 2400мм

Производствен капацитет:5000-6300 парчиња/час

Процес на производство:тесто за пренесување-валање и разредување лист тесто-растегнување-правење тенка кора-автоматско подмачкување нагоре-надолу-одвојување на двоавтоматско раслојување и тркалање-одмарање-сечење тесто -автоматски ролат -Ферментирање- CPE-788-Формирање и пресување - квантитативно редење-квантитативна испорака-спремен за пакување

1604540267

Време на објавување: 05-02-2021 година